Over allergieën en producten

Leer meer over huidallergieën en zoek naar producten die bij u passen.

Onze benadering bij het helpen van mensen met allergieën

Deze pagina vertelt u meer over huidallergieën en hoe u naar producten kunt zoeken die bij u passen.

Sommige ingrediënten kunnen bij een klein aantal mensen allergische reacties veroorzaken. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat we van deze ingrediënten zo min mogelijk gebruiken. Sommige ingrediënten zijn vanwege hun functie en de voordelen die zij aan de meerderheid van de consumenten bieden te belangrijk om achterwege te laten.

Wij baseren de inhoud van onze producten op drie zaken: de voorkeuren van consumenten, onze eigen veiligheidscontroles en de regelgeving in de landen waar wij onze producten aanbieden.

We weten dat informatie over allergenen belangrijk is voor het kleine percentage mensen dat gevoelig kan zijn voor bepaalde ingrediënten. Daarom geven we duidelijke informatie over wat er in onze producten zit.

Welke producten passen bij u?

Een klein aantal mensen kan voor bepaalde geurstofingrediënten allergisch worden. Daarom hebben we een database gecreëerd om mensen te helpen producten te vinden die voor hen geschikt kunnen zijn.

Als u weet voor welk geurstofingrediënt u allergisch bent, kunnen wij producten weergeven die wellicht voor u geschikt zijn. Zorg ervoor dat u, als u voor meerdere ingrediënten allergisch bent, op elk van de ingrediënten controleert wanneer u een product bekijkt. Lees altijd de informatie over de ingrediënten op de verpakking, omdat er verschillende productformuleringen beschikbaar kunnen zijn.

De onderstaande lijst met ingrediënten bevat de allergene geurstoffen die in Europa gereguleerd zijn. Op de etiketten van onze producten worden de allergene geurstofingrediënten genoemd, maar nu kunt u ook gebruik maken van het onderstaand hulpmiddel om naar producten te zoeken.

Als u niet zeker weet of u een allergie voor een geurstofingrediënten hebt, dient u advies van een gekwalificeerde zorgverlener in te winnen.

Gebruik de bovenstaande filters om een geurstofingrediënt te selecteren waar u allergisch voor bent en een merk dat u wilt bekijken.

No Results

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden voor de door u gemaakte selectie

Probeer het opnieuw door uw selecties te veranderen

Vertel ons waar u allergisch voor bent en wij laten u producten zien die mogelijk bij u passen.Zorg ervoor dat u, als u voor meerdere ingrediënten allergisch bent, op elk van de ingrediënten controleert wanneer u een product bekijkt.

Onze zoekfunctie bevat allergenen waarop dermatologen patiënten testen die mogelijke allergieën hebben.

Alles over huidallergieën met betrekking tot onze producten voor huishoudelijke en persoonlijke verzorging

Medische disclaimer

Alle inhoud die op de [deze] website gevonden kan worden (waaronder tekst, afbeeldingen of andere formaten) is gecreëerd voor informatieve doeleinden. De inhoud is niet bedoeld als een vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Win altijd het advies in van uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener met alle vragen die u hebt met betrekking tot een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies, en stel het zoeken ernaar ook nooit uit vanwege iets wat u op deze website hebt gelezen.

Terug naar top

We komen graag met je in contact

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

Contacteer ons

Neem contact op met Unilever en de gespecialiseerde teams of maak wereldwijd nieuwe connecties.

Contacteer Ons