Toggle Zoeken
NL FR

  1. Home
  2. Onze merken

Onze merken

Elke dag gebruiken 2,5 miljard mensen een Unilever-product. Hier vindt u informatie over de producten die in België op de markt zijn.

No Results

Sorry, we couldn't find any brands for that search term.

The brand may have been sold to another company - please try again.

Axe

Verleiding met een knipoog. Axe is een sterk merk met een breed assortiment aan aantrekkelijke geuren. Want als het op verleiden aankomt, is lekker ruiken een must.

Axe

Cif

Perfecte schoonmaak, in alle gemak. Omdat vuil nooit vanzelf verdwijnt, maakt Cif op een makkelijke manier grondig schoon.

Cif

Dove

Wat is schoonheid? Die vraag is moeilijk te beantwoorden. Dove vindt dat schoonheid voorkomt in vele vormen, maten en leeftijden.

Dove

Dove Men+Care

Dove Men+Care™ is een nieuwe productlijn voor mannen. De producten zorgen voor een goede verzorging van de huid zonder dat hoeft te worden ingeleverd op effectiviteit en verfrissing.

Dove Men+Care

Hellmann's/Amora

Bij Hellmann’s staan we op voor fantastisch, magisch, lekker, smaakvol, hartverwarmend, buik vullend, familiair, exotisch, snel, langzaam, heerlijk en goed eten.

Hellmann's/Amora

Knorr

Bij Knorr gaat het allemaal om de passie voor smaak: goede ingrediënten en de kennis van de Knorr Chefs om heerlijke Knorr-producten te maken.

Knorr

Lipton

Tot vandaag de dag ontdekken wetenschappers de goede eigenschappen van thee. Al deze eigenschappen gebruikt Lipton in zijn producten. Lipton is marktleider op het gebied van zowel warme thee als ijsthee.

Lipton

OMO

Het is een universeel gegeven: kinderen zijn kampioen-vlekkenmakers, en terecht! Kinderen die zich kunnen uitleven door actief te spelen, te sporten of creatief bezig te zijn worden vuil, dat hoort nu éénmaal bij het spelen en de ontwikkeling van de kinderen.

OMO

Rexona

Anti-transpirant deodorants van Rexona zijn speciaal ontwikkeld om net zo hard te werken als jij. Wij hebben er ons werk van gemaakt meer over zweet te weten, en alles wat we te weten komen leidt tot al onze productinnovaties.

Rexona

Signal

Een glimlach, dat is Signal! Reeds sinds 1961 brengt Signal zijn kennis en zijn onderzoek samen voor één doel: van het tanden poetsen een plezier maken voor het hele gezin.

Signal

Unilever Food Solutions

Unilever Food Solutions is een van 's werelds grootste foodservicebedrijven. Deze divisie heeft zich gespecialiseerd in producten en services voor de professionele keuken.

Unilever Food Solutions

Amora

Een beetje Amora voegt smaak toe aan het dagelijks leven! De augurken en de heerlijke mosterdvarianten van Amora prikkelen de smaakpapillen van klein en groot.

Amora

Ben & Jerry’s

Ben & Jerry’s maakt al meer dan 35 jaar heerlijk ijs én is op een vooruitstrevende manier actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ben & Jerry’s

Biotex

Er zijn van die vlekken die simpelweg niet weg te krijgen zijn. Al is het hoofdwasmiddel dat je gebruikt nog zo goed. Biotex is dan de oplossing.

Biotex

Calvé

Calvé mayonaise, heerlijk voor verschillende momenten en Calvé pindakaas, gezond broodbeleg voor iedereen.

Calvé

Coral

Natuurlijk wil je je kleding zo lang mogelijk mooi houden. Je favoriete kleren zijn immers een weerspiegeling van jezelf. Vertrouw daarom op Coral.

Coral

Cup-a-Soup

De heerlijke smaken van Cup-a-Soup laden je weer op als je er even doorzit en je nog dingen moet doen. Niet voor niks zeggen we: een cup & hup!

Cup-a-Soup

Glorix

Glorix is de dagelijkse hygiëne-expert in en rondom uw huis. Het product kent een lange geschiedenis en wordt in 35 landen wereldwijd verkocht.

Glorix

Maizena

Maizena, hét keukengeheimpje om sauzen te binden en gebak telkens weer te laten lukken.

Maizena

Ola

Mensen hebben zin in leuke dingen zoals samen genieten en ongeremd plezier maken. Of je nu onderweg bent, thuis of op je werk, er is altijd wel een momentje voor je favoriete OLA-ijs.

Ola
Terug naar top