Toggle Zoeken
NL FR

  1. Home
  2. ...
  3. Merken
  4. Axe
NL AXE logo

Axe

Verleiding met een knipoog. Axe is een sterk merk met een breed assortiment aan aantrekkelijke geuren. Want als het op verleiden aankomt, is lekker ruiken een must.

Axe – Find Your Magic:

Elke man heeft wel ièts waar hij trots op kan zijn: the brains, the eyes, the moves, the books, the touch…  AXE moedigt mannen aan om op zoek te gaan naar hun ‘magic’ om die vervolgens in de verf te zetten. Het productgamma van AXE geeft mannen dan ook de tools in handen om uit te pakken met hun unieke, eigen stijl.

AXE deelt zijn gamma op in drie stijlen: Urban, Adrenaline en Signature met voor elk van de drie een anti-transpirant, een daily fragrance, een douchegel en haarproducten.

Axe Anti-Transpirant - 48 uur bescherming

Een anti-transpirant maakt -of kraakt- de man. Daarom ontwikkelde AXE drie anti-transpiranten die 48 uur bescherming bieden. De compressed flesjes zijn compacter en dus duurzamer, maar wel met evenveel power en klasse als een grote verpakking. De Signature-editie beschermt je zonder strepen en vlekken op je favoriete shirt. De Silver Technology van de Urban-versie met zijn antibacteriële werking bestrijdt geurtjes preventief. De Charge Up Protection van de Adrenaline anti-transpirant zorgt voor een hernieuwde frisse boost elke keer je opnieuw uit de startblokken schiet.

Axe daily fragrance – parfum voor elke dag

Een fragrance voor elke stijl, helemaal afgestemd op de drie geuren van de respectieve anti-transpiranten. AXE zette de fijnste neuzen ter wereld rond één tafel voor de ontwikkeling van drie nieuwe, gesofisticeerde parfums op basis van zorgvuldig uitgekozen ingrediënten. De parfums worden verkocht in een luxe verpakking met daarin een pompflesje. Door het gas achterwege te laten, werd de flacon fijner en dus preciezer te gebruiken om subtieler te kunnen parfumeren.

Geavanceerde Axe bodywash - In een unieke tube

Een nieuwe formule. De nieuwste technologiën: de douchegels van AXE hebben elk hun specifieke toepassing. Zo zorgt de Signature Skin Smoother voor een superieure hydratatie. Urban Charcoal Clean en Adrenaline Cool Charge zijn dan weer de allereerste douchegels voor mannen met geurcaps die garant staan voor een frisse geur, 12 uur lang.

Axe styling - voor elke look

Of het nu een mohawk, een man-bun of een clean-cut look is: AXE ontwikkelde voor elke look een specifiek haarproduct.

Dit topgamma van AXE is nu verkrijgbaar in supermarkten en drogisterijen. Daarenboven is het vertrouwde gamma ook nog steeds beschikbaar.

Terug naar top