Toggle Zoeken
NL FR

  1. Home
  2. ...
  3. Merken
  4. Cif
Cif logo

Cif

Perfecte schoonmaak, in alle gemak. Omdat vuil nooit vanzelf verdwijnt, maakt Cif op een makkelijke manier grondig schoon.

Omdat vuil nooit vanzelf verdwijnt

Met de komst van Cif in 1971 werd het beruchte schuurpoeder definitief aan de kant gezet. Een krachtige reinigingscrème, die tegelijk ook mild is voor de oppervlakken, was geboren. Oorspronkelijk concentreerde het merk zich op crèmes voor de badkamer en de keuken, ondersteund door de bekende schaatsadvertenties. Daarbij werd getoond hoe schuurpoeder, in tegenstelling tot schuurcrème, krassen kan achterlaten, zoals schaatsen dit doen op ijs. 

Cif is al tientallen jaren de schoonmaakexpert voor kleine oppervlakken. Cif staat immers voor doeltreffend schoonmaken zonder de oppervlakken te beschadigen. Cif heeft dit sterke punt - krachtige, maar zachte schoonmaak - naar nieuwe toepassingen uitgebreid, om zo nog meer gebruiksgemak te garanderen aan haar consumenten.

Ontdek Cif power cream!

De doeltreffende kracht van Cif Crème bestaat nu ook in sprayformaat. Cif Power Cream bestaat in twee varianten: Keuken en Badkamer. Cif Power Cream Keuken is versterkt met ontvettende bestanddelen en is daardoor uitermate krachtig tegen typisch keukenvuil zoals vet en aangebakken voedselresten. Cif Power Cream Badkamer is versterkt met actieve anti-kalkbestanddelen en is ideaal tegen alle badkamervuil zoals kalkaanslag en zeepresten.

De producten

  • Cif Crème 
  • Cif Active Gel 
  • Cif Power Cream 
  • Cif Allesreiniger Oxy-Gel en Gel 
  • Cif Ruitendoekjes 
  • Cif Mousse Badkamer

Cleanright

Cleanright is een Europese website waarop in verschillende talen (waaronder Nederlands en Frans) veel nuttige informatie wordt gegeven over wasmiddelen, schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten.

Zo is er veel informatie te vinden overwelk type product u kunt gebruiken voor verschillende taken, zoals het schoonmaken van oppervlakken, meubels en stoffen. Ook zijn er tips te vinden om water, energie én geld te besparen en de uitstoot van CO2 te verminderen. Verder wordt uitleg gegeven over hoe u de beste resultaten behaalt met uw producten, over ingrediënten, hoe u producten veilig gebruikt, en wat u moet doen als er sprake is van een ongeluk of verkeerd gebruik. 

Cleanright is een gezamenlijk initiatief van A.I.S.E. – de organisatie die de industrie van zeep, wasmiddelen, reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten vertegenwoordigt – en Cefic, die de chemische industrie in Europa vertegenwoordigt.

In België worden deze branches vertegenwoordigd door respectievelijk DETIC en Essenscia.

Terug naar top