Toggle Zoeken
NL FR

  1. Home
  2. ...
  3. Merken
  4. Dove Men+Care
Dove Men+Care logo

Dove Men+Care

Dove Men+Care™ is een nieuwe productlijn voor mannen. De producten zorgen voor een goede verzorging van de huid zonder dat hoeft te worden ingeleverd op effectiviteit en verfrissing.

Douchegels met micromoisture™

Verzorgingsproducten voor mannen kunnen de huid irriteren en uitdrogen. De wetenschappelijke onderzoekers van Dove hebben een samenstelling ontwikkeld die deze problemen voorkomt, terwijl tegelijkertijd de huid wordt verzorgd en verfrist.

De douchegels van Dove Men +Care™ met MICROMOISTURE™, milde reinigingsingrediënten en een heel hoog gehalte aan hydraterende bestanddelen zijn klinisch bewezen effectief tegen onmiddellijke uitdroging van de huid.

De lichte en frisse Dove Men+Care™ Body & Face douchegels bevatten MICROMOISTURE™, kleine bolletjes met zonnebloemolie, die actief worden op de huid zodra het product begint te schuimen. De formule met MICROMOISTURE™ zorgt ervoor dat de huid ook na het douchen gehydrateerd blijft zonder vettig aan te voelen. Deze formule reinigt en verfrist onmiddellijk zonder dat de huid droog of gespannen gaat aanvoelen.

Dove Men+Care™ anti-transpirant deodorants

Bij bijna 50% van de mannen raakt de okselhuid geïrriteerd wanneer ze een deodorant gebruiken. Dove begrijpt dat mannen effectieve bescherming nodig hebben tegen zweet en geurtjes zonder de huidirritatie en droogheid die sommige andere anti-transpirant deodorants kunnen veroorzaken. De anti-transpirant deodorants van Dove Men+Care™ pakken rechtstreeks de oorzaken aan met behulp van een geavanceerde formule: de combinatie van krachtige ingrediënten tegen transpiratie met de ¼ hydraterende crème die de huid beschermt en verzorgt. De huid blijft de hele dag fris en droog.

Meer informatie op www.dovemencare.be

Terug naar top