Toggle Zoeken
NL FR

  1. Home
  2. ...
  3. Merken
  4. Glorix
Glorix logo

Glorix

Glorix is de dagelijkse hygiëne-expert in en rondom uw huis. Het product kent een lange geschiedenis en wordt in 35 landen wereldwijd verkocht.

Meer dan schoon alleen

In de jaren 20 gingen de verkopers van Glorix langs de deuren om het product huis-aan-huis te verkopen. In die tijd gebruikten huisvrouwen Glorix vooral om het linnengoed te bleken, maar tijden veranderen en onze schoonmaakmiddelen zijn daarin meegegaan.

Als de dagelijkse hygiëne-expert verwijdert Glorix niet alleen zichtbaar, maar ook onzichtbaar vuil. Naast de traditionele gele dikke bleek omvat het assortiment extra dikke wc-gel en toiletblokjes met bleek.

Ook in internationaal verband draagt Glorix zijn steentje bij om hygiënische omstandigheden te verbeteren. De Domestos Red Cross Alliance ontwikkelt in diverse landen projecten op het gebied van gezondheid en hygiëne. Ook zijn we betrokken bij het zogeheten International Forum on Home Hygiene.

De feiten

  • Nummer 1 of 2 in negen landen: de Filippijnen, Griekenland, Hongarije, Ierland, India, Kroatië, Nederland, Polen en Zuid-Afrika.
  • Glorix wordt in andere landen verkocht onder de namen Domex, Domestos en Klinex.

Cleanright

Cleanright is een Europese website waarop in verschillende talen (waaronder Nederlands en Frans) veel nuttige informatie wordt gegeven over wasmiddelen, schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten. Zo is er veel informatie te vinden overwelk type product u kunt gebruiken voor verschillende taken, zoals het schoonmaken van oppervlakken, meubels en stoffen.

Ook zijn er tips te vinden om water, energie én geld te besparen en de uitstoot van CO2 te verminderen. Verder wordt uitleg gegeven over hoe u de beste resultaten behaalt met uw producten, over ingrediënten, hoe u producten veilig gebruikt, en wat u moet doen als er sprake is van een ongeluk of verkeerd gebruik. 

Cleanright is een gezamenlijk initiatief van A.I.S.E. – de organisatie die de industrie van zeep, wasmiddelen, reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten vertegenwoordigt – en Cefic, die de chemische industrie in Europa vertegenwoordigt.

In België worden deze branches vertegenwoordigd door respectievelijk DETIC en Essenscia.

Terug naar top