Knorr logo

Knorr

Bij Knorr gaat het allemaal om de passie voor smaak: goede ingrediënten en de kennis van de Knorr Chefs om heerlijke Knorr-producten te maken.

Alles draait om smaak

Dagelijks zijn 280 Knorr-chefs over de hele wereld bezig om voor Knorr de lekkerste recepturen en kwalitatieve ingrediënten voor onze gerechten te vinden. Nieuwe recepten voor verschillende projecten en technologieën worden ook bedacht door de chefs van Knorr tijdens culinaire sessies, vaak ook samen met consumenten. Deze passie voor koken proef je in alle Knorr-producten. 

Knorr koopt bovendien producten die duurzaam geteeld zijn en verbouwt zelfs producten op eigen Knorr-boerderijen. Dat is passie voor smaak! En dat al sinds 1838!

Onze chefs helpen je

De Knorr-chefs ontwikkelen producten om je dagelijkse maaltijden nog lekkerder te maken. Een rijke bolognesesaus? Da’s makkelijk door er een Knorr Bouillonketeltje bij te laten smelten. Worst met wortelpuree en lekkere vleesjus? Da’s nu heel eenvoudig te maken dankzij het Knorr Sausketeltje. Onze chefs werken elke dag aan hun geheimpjes in de keuken, om jou te helpen bij het koken.

Knorr Sausketeltje

Een van de mooie producten in het gamma van Knorr is Knorr Sausketeltje,de eerste vleessaus in een cupje. Knorr Sausketeltje, in de varianten Natuur en Intens, is een heerlijke vleessaus die makkelijk klaar te maken is. Voeg een cupje toe aan 250 ml warm, niet-kokend water, en je bekomt een lekkere vleessaus die perfect past bij al je gerechten. Bovendien bevat Sausketeltje geen toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. Je proeft de pure smaak.

De feiten

  • Knorr is het grootste merk van Unilever
  • Knorr-producten worden momenteel verkocht in meer dan 100 landen en Knorr groeit snel buiten het Europese kerngebied, met name in Latijns-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië.
  • Het Knorr-logo bevat de originele handtekening van Carl Heinrich Knorr, de oprichter van het bedrijf in 1838.
  • Er is een gedroogde Knorr-soep aangetroffen op het schip van Roald Amundsen, de wereldberoemde Noorse ontdekkingsreiziger die als eerste de Zuidpool bereikte.
Terug naar top