Toggle Zoeken
NL FR

  1. Home
  2. ...
  3. Merken
  4. Knorr
Knorr logo

Knorr

Bij Knorr gaat het allemaal om de passie voor smaak: goede ingrediënten en de kennis van de Knorr Chefs om heerlijke Knorr-producten te maken.

Alles draait om smaak

Dagelijks zijn 280 Knorr-chefs over de hele wereld bezig om voor Knorr de lekkerste recepturen en kwalitatieve ingrediënten voor onze gerechten te vinden. Nieuwe recepten voor verschillende projecten en technologieën worden ook bedacht door de chefs van Knorr tijdens culinaire sessies, vaak ook samen met consumenten. Deze passie voor koken proef je in alle Knorr-producten.

Knorr koopt bovendien producten die duurzaam geteeld zijn en verbouwt zelfs producten op eigen Knorr-boerderijen. Dat is passie voor smaak! En dat al sinds 1838!

Vloeibare bouillons van Knorr

De Vloeibare Bouillons van Knorr zullen snel een onmisbaar ingrediënt worden in jouw keuken. Deze vloeibare bouillons bestaan in verschillende varianten zoals Groenten, Kip, Morocco en Thai en zijn geconcentreerde bouillons perfect om een gerecht te kruiden of als basis voor een heerlijke soep. Het is belangrijk om de bouillon voor gebruik te schudden en hierna kan je zelf bepalen hoeveel bouillon je voor elk gerecht of soep gebruikt.

Snackpot

De snackpots van Knorr zijn heerlijke tussendoortjes die gemakkelijk en snel klaar zijn. Voeg wat kokend water toe, wacht vijf minuten en geniet van een smaakvolle snack! Jouw individuele portie pasta met romige saus is er nu in zes overheerlijke smaken: Carbonara, Bolognaise, Funghi, Indian Curry, Broccoli Cheese en Tomato Mozarella.

De feiten

  • Knorr is het grootste merk van Unilever
  • Knorr-producten worden momenteel verkocht in meer dan 100 landen en Knorr groeit snel buiten het Europese kerngebied, met name in Latijns-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië.
  • Het Knorr-logo bevat de originele handtekening van Carl Heinrich Knorr, de oprichter van het bedrijf in 1838.
  • Er is een gedroogde Knorr-soep aangetroffen op het schip van Roald Amundsen, de wereldberoemde Noorse ontdekkingsreiziger die als eerste de Zuidpool bereikte.
Terug naar top