Toggle Zoeken
NL FR

  1. Home
  2. ...
  3. Merken
  4. Maizena
Maizena logo

Maizena

Maizena, hét keukengeheimpje om sauzen te binden en gebak telkens weer te laten lukken.

Maizena, een merk met geschiedenis

Maizena bestaat al meer dan 150 jaar! Het merk werd in 1856 in de Verenigde Staten door de gebroeders Duryea voor het eerst op de markt gebracht. Maizena is nu gekend over de hele wereld dankzij haar kwaliteitsproducten en het topproduct Maizena Plus. Maizena is een ware partner in de keuken.

Maizena, het keukengeheimpje van iedere kok

Maizena is uitstekend geschikt om alle sauzen te binden en om gebak telkens weer in alle lichtheid te laten lukken. Maizena wordt al snel een van de kleine keukengeheimpjes die van moeder op dochter wordt doorgegeven. In de loop der jaren heeft Maizena een volledig gamma bindmiddelen ontwikkeld: Maizena Plus, Maizena Express en Maizena Roux Minute.

Maizena Plus

Maizena Plus is het meest bekende product van de Maizena bindmiddelen. Het is uiterst geschikt om desserts luchtiger te maken: gewoon de helft van de gewone bloem vervangen door Maizena. Daarenboven is Maizena Plus glutenvrij.

Maizena Express

Maizena Express is een heel makkelijk te gebruiken bindmiddel: je kan het onmiddellijk in de kokende vloeistof strooien. Er bestaan twee variëteiten: één voor witte sauzen en één voor bruine sauzen. Daarenboven is Maizena Express glutenvrij.

Maizena Roux Minute

Maizena Roux Minute is de perfecte basis voor al je sauzen. Het maakt veloutés, roomsoepen, dondere en bruine sauzen, stoofpotjes en ragouts mooi romig en supersnel gebonden zonder het risico op klonters. Je kan kiezen uit twee variëteiten: witte en bruine sauzen.

Maizena Pizzadeeg

Ga je voor een fijne bodem of heb je liever een dikke? Met het Pizzadeeg van Maïzena® kun je steeds je pizza aanpassen aan je eigen smaak. Bovendien is het snel gereed, enkel wat water toevoegen, mengen, het deeg uitrollen en dan beleggen volgens de inspiratie van de dag. Laat het je smaken!

Maizena Dessert Mix

Ben jij dol op cookies, chocoladetaarten, wafels, pannenkoeken of pancakes? Dan is Maizena Dessert Mix dé perfecte oplossing voor jou! Heerlijke desserten bakken wordt dankzij Maizena Dessert Mix eenvoudiger dan ooit. Daarenboven is Maizena Dessert Mix zonder gluten, kleurstoffen en bewaarmiddelen.

Terug naar top