Rexona logo

Rexona

Anti-transpirant deodorants van Rexona zijn speciaal ontwikkeld om net zo hard te werken als jij. Wij hebben er ons werk van gemaakt meer over zweet te weten, en alles wat we te weten komen leidt tot al onze productinnovaties. 

Uitgebreid assortiment

Rexona heeft een uitgebreide lijn met effectieve anti-transpiranten die ervoor zorgen dat je de hele dag droog en fris blijft. Rexona is er in verschillende varianten, voor mannen en vrouwen, in spray, roller, stick en crème. Kortom, voor elk wat wils.

Deodorant versus anti-transpirant

Weinig mensen weten wat het verschil is tussen een deodorant en een anti-transpirant. Een deodorant voorkomt het ontstaan van transpiratiegeur, onder andere door het gebruik van parfum. Een deodorant helpt echter niet tegen het ontstaan van transpiratievocht. Een anti-transpirant houdt zowel transpiratievocht als transpiratiegeur onder controle. Rexona is een zeer effectieve anti-transpirant en biedt de beste bescherming tegen nare geurtjes en zweet, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Rexona helpt ervoor te zorgen dat je je zelfverzekerd en ‘in control’ voelt.

Compressed

Unilever heeft in 2014 de Compressed sprays gelanceerd. Door de hoeveelheid gas te verminderen die nodig is om dezelfde hoeveelheid product aan te brengen, gaan Compressed sprays even lang mee en werken ze even goed als gewone spuitbussen. Alle lege spuitbussen kunnen worden gerecycleerd. Compressed spuitbussen zijn lichter en makkelijk mee te nemen en de moderne verpakking is handig in gebruik.

Klinische Bescherming

Dankzij de TRIsolid™-technologie is er nu bescherming die zeer krachtig is in een crème die een dikke beschermingslaag over je zweetklieren legt. De technologie reageert op je lichaam om geurtjes te voorkomen en door het hydraterende bestanddeel voor je huid is het een zachte deodorant voor dagelijks gebruik. De TRIsolid™-crème is verkrijgbaar in een stick zodat het gemakkelijk is aan te brengen

Rexona Motionsense™

MotionSense™ is de enige anti-transpirant die de hele dag door direct op beweging reageert en daarbij voortdurend extra bescherming laat losbarsten zodat jij meer kan doen. Na aanbrengen blijven de MotionSense™ micro-capsules op het huidoppervlak zitten. Zodra je beweegt, breken de capsules door wrijving open waardoor ze direct bescherming bieden en voor een frisse geur zorgen. 

Invisible

Actieve bestanddelen in deodorants en anti-transpirants mengen zich met de natuurlijke vetten die ons lichaam aanmaakt, hierdoor kunnen er zweetvlekken op kleding ontstaan. Rexona Invisible is speciaal gemaakt met Clearex- en Micro-crystaltechnologie waardoor vlekken worden tegen gegaan. Je kleding blijft hierdoor droog en beschermd, net als jijzelf.

Laat je niet verrassen

Er zijn twee verschillende soorten van transpireren. Fysiek zweten; dat doe je als het erg warm is of tijdens het sporten. En emotioneel zweten; dat doet zich voor bij spannende situaties. Tijdens een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld of als je een praatje voor een groep moet houden. Juist op die momenten zit je er echt niet op te wachten dat iemand anders kan zien dat je transpireert. Met Rexona ben je die momenten een stap voor.

Rexona biedt je 48 uur lang de juiste bescherming tegen transpiratievocht en nare geurtjes. Met Rexonna kan je er altijd op vertrouwen dat je de beste bescherming tegen zweet hebt. Rexonna laat je niet in de steek.

Terug naar top