Unilever Food Solutions logo

Unilever Food Solutions

Unilever Food Solutions is een van 's werelds grootste foodservicebedrijven. Deze divisie heeft zich gespecialiseerd in producten en services voor de professionele keuken.

Passie voor voeding

Unilever Food Solutions is met 4.500 medewerkers actief in 66 landen en wordt bestuurd als een afzonderlijke bedrijfseenheid binnen Unilever. We hebben leidende posities in de categorieën bouillons, kruiden en specerijen, sauzen, soepen, dressings, thee en desserts. Hoewel we wereldwijd opereren, garandeert onze focus op lokale markten dat wij op de specifieke behoeften van deze markten kunnen inspelen.

Wat ons kenmerkt, is onze nauwe samenwerking met topkoks en handelspartners, onze leidende merken, ons inzicht in consumenten en ChefmanshipTM – een absolute passie voor voeding en ons gezamenlijk streven naar topprestaties. Deze combinatie is de motor achter onze manier van werken, brengt Unilevers Vitaliteitsmissie tot leven, en onderscheidt ons van onze concurrenten.

Doordat we onze klanten in hun eigen keuken bezoeken, begrijpen we hun behoeften en kunnen we alles doen om producten en expertise te leveren om hen te ondersteunen. Bij ons zijn honderden koks van wereldklasse met diepgaande culinaire kennis en ervaring nauw betrokken bij de ontwikkeling van producten die volledig zijn toegesneden op de behoeften van de professionele keuken. Met veel van onze klanten hebben wij jarenlange relaties opgebouwd, waarbij we koks ondersteunen in de ontwikkeling van hun carrière.

Unilever Food Solutions biedt oplossingen – in de vorm van producten en expertise – die helpen de efficiency in de keuken te verbeteren, inspirerende menu’s te creëren, de omzet te verhogen en de concurrentie ver voor te blijven. Zo helpen we onze klanten hun doelstellingen te behalen, hun bedrijf te laten groeien en nog succesvoller te worden.

Toonaangevende producten

We brengen met bekende merknamen als Knorr, Knorr Garde d'Or, Phase, Unox, Calvé, Becel en Conimex een reeks toonaangevende producten op de markt. Ons assortiment biedt convenienceproducten in diverse gradaties, uiteenlopend van basisproducten tot producten die kant-en-klaar zijn. De chef kan hiermee op efficiënte wijze zijn creativiteit in de gerechten tot uiting laten komen.

Om u op een professionele manier te ondersteunen bij de bereiding van gerechten met onze producten, beschikt Unilever Food Solutions over een chefteam. Zij geven demonstraties in eigen huis, beurzen of bij u ter plaatse. Ook zijn zij betrokken bij de ontwikkeling van producten en recepturen. Daarnaast brengen we een servicemagazine uit onder de naam A PointeLink opens in a new window. Hierin staat de professionele keuken centraal. U vindt er trends, recepturen en diverse thema's.

Unilever Food Solutions heeft diverse concepten ontwikkeld om haar producten een opvallende en eigen uitstraling te geven. Deze totaalconcepten bestaan uit speciaal ontwikkelde materialen die helpen om producten op een speciale, kwalitatieve manier aan de consument aan te bieden. Bij de ontwikkeling ervan is de behoefte vanuit de markt als uitgangspunt genomen.

Voor meer informatie kunt u bellen met ons service centre: 0800 - 16 121 of een e-mail sturen aan info@unileverfoodsolutions.be .

Terug naar top