Carrière

Bij Unilever ben je meer dan een functietitel - je bent onderdeel van een van 's werelds meest succesvolle en doelgerichte bedrijven. Werk met merken die over de hele wereld geliefd zijn en die de levens verbeteren van onze consumenten en gemeenschappen om ons heen. En werk samen met briljanten en inspirerende zakelijke leiders en collega's. Als jij je trots wilt voelen over wat je doet en als jij anderen trots wilt maken - kom dan bij ons werken.

Unilever Future Leaders Program (UFLP)

careers-animation

Elk jaar rekruteren we de UFLP's in oktober zodat ze het jaar erop in september van start kunnen gaan.

Het UFLP is een traineeship ontworpen om ambitieuze, creatieve en getalenteerde afgestudeerden te ontwikkelen tot toekomstige leiders van Unilever.

Met een portfolio van meer dan 400 merken en activiteiten in 190 landen bieden we uitzonderlijke carrièremogelijkheden. Hiervoor kun je het vakgebied kiezen dat aansluit bij jouw doelen, interesses en kwaliteiten.

Finance

Onze financiële talenten staan dicht bij het vuur en spelen een doorslaggevende rol bij alle belangrijke bedrijfsactiviteiten. Deze discipline voorziet in een objectieve prestatiemaatstaf en in de analyses die nodig zijn voor besluitvorming.

Commercial: Customer Development

Het UFLP Customer Development (Sales) programma maakt deel uit van ons commercial traineeship. In dit traineeship wordt een combinatie gemaakt in Marketing en Customer Development (Sales), en gedurende het programma werk je aan beide functies in je rotaties.

Commercial: Marketing

Het UFLP Marketing programma maakt deel uit van onze commercial traineeship. Dit traineeship is een combinatie van Marketing en Customer Development (Sales). Gedurende het programma werk je dan ook aan beide functies tijdens je rotaties.

Supply Chain

Van de inkoop van grondstoffen tot het leveren van de eindproducten, een carrière in Supply Chain betekent openstaan voor de behoeften van consumenten en klanten en ervoor zorgen dat alles – van de kwaliteit van onze producten en nieuwe innovaties tot de service aan onze klanten – consistent van wereldklasse is.

Human Resources

De rol van HR binnen Unilever is strategisch. Waar je je ook bevindt in de business, je zal ervaring opdoen rond het doorvoeren van culturele veranderingen, een sleutelrol spelen bij het afleveren van goede werknemers- en lijnmanager ervaring, het ontwikkelen van getalenteerde mensen en leiders, het verbeteren van teamprestaties en nog veel meer. Het draait allemaal rond het vormgeven van onze organisatie van binnenuit.

Waarschuwing betreffende wervingsfraude

Onlangs zijn er in verschillende delen van de wereld een aantal gevallen van wervingsfraude aan het licht gekomen waarbij werkzoekenden gecontacteerd worden door personen die zich voordoen als vertegenwoordigers van Unilever. Zij bieden hen een zogenaamde functie aan, en vervolgens vragen ze betalingen om onkosten en administratiekosten te dekken.

Unilever, of organisaties die namens ons handelen, zullen tijdens het wervingsproces nooit vragen betalingen te doen.

Dit is een reeds lang bestaande, geavanceerde vorm van fraude die door criminele bendes wordt gebruikt en werkzoekenden die op zoek zijn naar een functie bij gerenommeerde organisaties treft.

Dergelijke berichten zijn frauduleus en NIET afkomstig van Unilever of de wervingspartners van Unilever.

Voorkom dat u het slachtoffer van wervingsfraude wordt:

  • Reageer niet op ongevraagde aanbiedingen van mensen waarmee u niet vertrouwd bent
  • Verstrek geen persoonlijke of financiële gegevens aan personen die u niet kent
  • Controleer de documenten op slechte grammatica en spelling, omdat dit vaak een waarschuwingssignaal voor fraude is
  • Pas op voor werkgevers of vertegenwoordigers die e-mailadressen gebruiken als @Yahoo of @Hotmail
  • Beweeg uw muis over de e-mailadressen om de details van de afzender te controleren
  • Neem contact op met de plaatselijke politie als een recruiter u vraagt een betaling te doen. De kans is immers groot dat het om fraude gaat.
Terug naar top

We komen graag met je in contact

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

Contacteer ons

Neem contact op met Unilever en de gespecialiseerde teams of maak wereldwijd nieuwe connecties.

Contacteer Ons