Toggle Zoeken
NL FR

  1. Home
  2. ...
  3. Starters & Studenten
  4. Sollicitatieproces

Sollicitatieproces

Solliciteren in vier stappen

1. Online sollicitatie

Vul het online sollicitatieformulier in en maak eventueel gebruik van de gegevens van jouw LinkedIn profiel. Je kan maar voor één functie solliciteren, dus maak een beslissing voordat je aan het sollicitatieproces begint.

2. Profile assessment door gamification

Voltooi het ‘ profile assessment’, wat bestaat uit 12 korte online games die verschillende elementen van cognitieve, emotionele en sociale eigenschappen onderzoeken. Na elke game zal er gepersonaliseerde feedback worden gegeven.

3. Digital on-demand interview

In het digital interview word je gevraagd om real-life problemen op te lossen, waar Unilever op dagelijkse basis mee te maken heeft. Het interview is in het Engels en zal bestaan uit drie korte hypothetische vragen, gevolgd door een business case. Je kunt jouw antwoorden op de van te voren opgenomen vragen via de webcam beantwoorden. Met een goede en stabiele internetconnectie is het mogelijk om waar en wanneer je maar wilt en op een tijd die jou uitkomt jouw interview te voltooien.

Wanneer jij de eerste drie rondes succesvol hebt afgerond, word jij door ons gebeld voor een ‘taal check-in’.

4. Discovery centre

In het laatste stadium, zal je uitgenodigd worden om voor ons Discovery Centre assessment een dag door te brengen op een Unilever kantoor. Het Discovery Centre is een volledige dag van onderdompeling in Unilever waarin je aan een aantal spannende activiteiten en projecten gebaseerd op een echte case study zal werken.

Cases kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • een korte meeting met het senior management waarin je jouw visie op de case deelt
  • een team meeting met ‘collega’s’
  • een op een interview met jouw ‘lijnmanager’  

De dag is gebaseerd op een echte ‘dag uit het leven’ van een Unilever Future Leader en geeft je inzicht hoe het is om bij ons te werken. Gedurende het selectieproces zal je gepersonaliseerde feedback ontvangen, wat je weer mee kan nemen en waar je aan kan werken in de toekomst.

Belangrijke informatie:

Hou er rekening mee dat je maar eenmaal per jaar kunt solliciteren en dat je je voor maximaal één discipline kunt aanmelden.

Mocht je problemen hebben tijdens je sollicitatie, neem dan contact op met HR services via email (es.hrservicesnl@unileverhrservices.com) of telefoon (0800-80.991)

The Graduate Blog

Bezoek de Graduate Blog om verhalen van onze trainees te lezen

Terug naar top