Doorgaan naar Inhoud

Onze 40 ‘change agents’ voor duurzame vrede

Gepubliceerd:

Onze young professionals die deel hebben genomen aan de One Young World Summit deze maand, delen hun ervaringen in een video die zij tijdens het event hebben gemaakt.

Het bevorderen en ondersteunen van vrede

Veertig young professionals vanuit heel Unilever namen deel aan One Young World, waar ze in contact kwamen met andere young professionals uit 196 landen om oplossingen te bespreken en ontwikkelen voor de meest urgente mondiale uitdagingen.

Vrede en verzoening waren de belangrijkste onderwerpen van de conferentie dit jaar, die gehouden werd in Bogotá, Colombia – hetzelfde land dat vorig jaar nog het herziene historische vredesakkoord tekende.

Een belang in een betere toekomst

Fleur Osté, een marketing trainee op ons kantoor in Rotterdam die deelneemt aan ons Future Leaders Programme, zegt dat het event veel mensen aan het denken heeft gezet over nieuwe ideeën om de wereldproblemen aan te pakken. “Het heeft me aangezet om maatschappelijk nog meer betrokken te zijn en het heeft mijn leiderschapskwaliteiten verbeterd.”

CEO Paul Polman en onze Chief HR Officer Leena Nair waren ook aanwezig tijdens het event. Paul sprak over het belang van young professionals bij het bevorderen van de Sustainable Development Goals (SDG’s), waarbij hij de toehoorders ‘de SDG-generatie’ noemde. “Young professionals zoals jullie hebben een belang bij een betere toekomst en zouden een actieve rol moeten spelen bij de verwezenlijking van die betere toekomst. We hebben jullie nodig als ‘change agents’, om anderen te mobiliseren.”

Terug naar boven