Doorgaan naar Inhoud

Unilever Future Leaders Program (UFLP)

Gepubliceerd:

Logo van Unilever bij de ingang van de deodorantfabriek in Jiutepec, Mexico.

Het is weer zover, de sollicitatieprocedure voor het Unilever Future Leaders Programma (UFLP) is gestart!

Het UFLP is een traineeship ontworpen om ambitieuze, creatieve en getalenteerde afgestudeerden te ontwikkelen tot toekomstige leiders van Unilever.

Met een portfolio van meer dan 400 merken en activiteiten in 190 landen bieden we uitzonderlijke carrièremogelijkheden. Hiervoor kun je het vakgebied kiezen dat aansluit bij jouw doelen, interesses en kwaliteiten.

De mogelijke vakgebieden zijn:

Finance

Onze financiële talenten staan dicht bij het vuur en spelen een doorslaggevende rol bij alle belangrijke bedrijfsactiviteiten. Deze discipline voorziet in een objectieve prestatiemaatstaf en in de analyses die nodig zijn voor besluitvorming.

Commercial: Customer Development

Het UFLP Customer Development (Sales) programma maakt deel uit van ons commercial traineeship. In dit traineeship wordt een combinatie gemaakt in Marketing en Customer Development (Sales), en gedurende het programma werk je aan beide functies in je rotaties.

Commercial: Marketing

Het UFLP Marketing programma maakt deel uit van onze commercial traineeship. Dit traineeship is een combinatie van Marketing en Customer Development (Sales). Gedurende het programma werk je dan ook aan beide functies tijdens je rotaties.

Supply Chain

Van de inkoop van grondstoffen tot het leveren van de eindproducten, een carrière in Supply Chain betekent openstaan voor de behoeften van consumenten en klanten en ervoor zorgen dat alles – van de kwaliteit van onze producten en nieuwe innovaties tot de service aan onze klanten – consistent van wereldklasse is.

Human Resources

De rol van HR binnen Unilever is strategisch. Waar je je ook bevindt in de business, je zal ervaring opdoen rond het doorvoeren van culturele veranderingen, een sleutelrol spelen bij het afleveren van goede werknemers- en lijnmanager ervaring, het ontwikkelen van getalenteerde mensen en leiders, het verbeteren van teamprestaties en nog veel meer. Het draait allemaal rond het vormgeven van onze organisatie van binnenuit.

Vanaf 1 oktober 2020 kan je solliciteren voor het UFLP dat start in september 2021.

De vacature sluit uiterlijk 31 oktober 2020. Let op: we kunnen de vacatures eerder sluiten als we voldoende goede aanmeldingen hebben. Meld je dus zo snel mogelijk aan! UFLP CAREER SITE

Terug naar boven