Onze sterke en succesvolle merken

December 2012 - Miljoenen consumenten kiezen dagelijks voor een van onze merken. Overal ter wereld, ook in België. Om welke merken gaat het eigenlijk in België, wat hebben ze te bieden en waar staan ze voor op het gebied van duurzaamheid? Lees erover in onze vernieuwde merkensectie.

Unilevers merken

Wereldwijd heeft Unilever circa 400 merken op de markt, populaire en bekende merken die iedere dag door 2 miljard mensen worden gebruikt. We zijn dan ook een van de grootste producenten van voedingsmiddelen en producten voor huishoudelijke en persoonlijke verzorging ter wereld.

Ook in België zijn onze merken vertrouwde namen. Van Axe tot Zwitsal, van Biotex tot Sun en van Amora tot Zwan, in vrijwel ieder huishouden is wel minstens één van onze merken te vinden. Op onze vernieuwde merkensectie geven we nu nog meer informatie over de merken die in België op de markt zijn. Artikelen over campagnes, filmpjes, commercials en de laatste live-updates op Facebook, Twitter en YouTube.

Duurzaam leven met behulp van onze merken

In onze ogen is duurzaam ondernemen – in de breedste zin van het woord – de enige en juiste manier om duurzaam te kunnen groeien. Ons wereldwijde Unilever Sustainable Living Plan wijst ons de weg om groei te realiseren en tegelijkertijd gezondheid en welzijn van meer dan 1 miljard mensen te helpen verbeteren, onze milieu-impact te halveren en 100% van onze landbouwgrondstoffen uit duurzame landbouw te betrekken.

Iedere dag komen twee miljard mensen overal ter wereld in aanraking met onze merken. Dat geeft ons een unieke mogelijkheid een positieve impact te hebben op duurzaamheid via onze producten en de manier waarop consumenten ze gebruiken. Om hierover meer informatie te kunnen geven, is het onderdeel ‘Merken in actie’ aan onze merkensectie toegevoegd. Hier zijn artikelen en filmpjes te vinden die laten zien hoe een aantal van onze merken duurzaamheid integreert in hun missie, producten en campagnes.

Neem eens een kijkje en lees bijvoorbeeld over de workshop van Dove om het zelfvertrouwen bij jonge meisjes te vergroten of bekijk de filmpjes ‘Lipton for the future’ over onze theeplantage in Kenia waar wordt gewerkt met aandacht voor mens en milieu.

Meer over deze onderwerpen te weten komen

Terug naar top

We komen graag met je in contact

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

Contacteer ons

Neem contact op met Unilever en de gespecialiseerde teams of maak wereldwijd nieuwe connecties.

Contacteer Ons