Resultaten 3 jaar Sustainable Living Plan

Mei 2014 – We zijn drie jaar op weg met ons Unilever Sustainable Living Plan en doen verslag van onze initiatieven en resultaten tot nu toe, niet alleen wereldwijd, maar ook lokaal. Op 13 mei presenteerde Unilever Benelux haar voortgangsverslag.

Vooruitgang boeken, verandering teweegbrengen

Op dinsdag 13 mei presenteerde Unilever Benelux haar lokale voortgangsverslag ten aanzien van de wereldwijde doelstellingen in het Unilever Sustainable Living Plan. In de Benelux werken we met veel passie en inzet aan het realiseren van deze doelstellingen. Onze focus op duurzaamheid geeft een impuls aan de groei van onze merken en aan ons concurrentievoordeel en zorgt ervoor dat wij ons nog sterker kunnen onderscheiden. Enkele van onze initiatieven en successen in 2013 en begin 2014 in de Benelux zijn te vinden in het Voortgangsverslag 2013 (PDF | 611KB) van Unilever Benelux.

We zijn nu drie jaar op weg met ons Plan en we hebben niet alleen goede voortgang geboekt ten aanzien van het merendeel van onze doelstellingen, maar we hebben ook vastgesteld waar we meer en beter kunnen en moeten doen. We realiseren ons hoe moeilijk het is de milieu-impact buiten onze eigen invloedssfeer te reduceren, maar ook hoeveel impact we kunnen hebben door onze schaal, invloed, expertise en middelen in te zetten om ‘transformational change’, fundamentele verandering, te bewerkstelligen.

Door de focus op ontbossing, duurzame landbouw en ‘water, sanitatie & hygiëne’ en door samen te werken met anderen, geloven we een groter verschil te kunnen maken ten aanzien van klimaatverandering, voedselzekerheid en ziektes die samenhangen met hygiëne.

Meer details hierover, inclusief onze wereldwijde initiatieven en successen in 2013, zijn te vinden in ons verslag Vooruitgang boeken, verandering teweegbrengen (PDF | 7MB).

Meer over deze onderwerpen te weten komen

Terug naar top

We komen graag met je in contact

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

Contacteer ons

Neem contact op met Unilever en de gespecialiseerde teams of maak wereldwijd nieuwe connecties.

Contacteer Ons