Samen één uur het licht uit voor de aarde

Maart 2014 – Tijdens Earth Hour, op zaterdag 29 maart om 20.30 uur, gaat overal ter wereld gedurende één uur het licht uit om aandacht te vragen voor de kwetsbaarheid van de aarde. Ook Unilever doet mee.

Symbolische actie

Earth Hour: samen overal ter wereld één uur het licht uit. Met die symbolische actie – dit jaar op zaterdag 29 maart – geven elk jaar vele miljoenen mensen, bedrijven, organisaties en gemeenten aan dat we zuiniger moeten omgaan met onze aarde. De aarde geeft ons alles, maar wordt te zwaar belast door onze huidige manier van leven. Het is essentieel dat we onze ecologische voetafdruk verkleinen.

Als partner van het WWF en in het kader van het Unilever Sustainable Living Plan staat ook Unilever achter deze actie. Bij Unilever in de Benelux gaat het licht uit op 29 maart in haar kantoren in Rotterdam (aan de Nassaukade en het Weena), Vlaardingen (Unilever R&D) en Brussel.

Acht jaar op rij

Earth Hour is wereldwijd de grootste en snelst groeiende beweging die aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van de aarde. Al acht jaar op rij gaat gedurende één uur het licht uit in meer dan 7.000 steden en 152 landen. Op die manier geven al die miljoenen deelnemers met elkaar het signaal af dat zij een leefbare aarde willen doorgeven.

Doe mee!

Doe jij ook mee? Doe dan op zaterdag 29 maart om 20.30 uur een uur lang het licht uit. Onze milieu-impact verkleinen lijkt soms moeilijk, maar het kan wél. En het begint bij jezelf. Als we ons daarvan allemaal bewust zijn, geven we samen de aarde door!

Meer over deze onderwerpen te weten komen

Terug naar top

We komen graag met je in contact

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

Contacteer ons

Neem contact op met Unilever en de gespecialiseerde teams of maak wereldwijd nieuwe connecties.

Contacteer Ons