1. Home
  2. ...
  3. Ander nieuws
  4. Unilever Future Leaders Programma sollicitatieprocedure open

Unilever Future Leaders Programma sollicitatieprocedure open

De sollicitatieprocedure voor het Unilever Future Leaders Programma (UFLP) is weer gestart! Het UFLP is een traineeship ontworpen om ambitieuze, creatieve en getalenteerde afgestudeerden te ontwikkelen tot toekomstige leiders van Unilever.

NL UFLP teens

Met een portfolio van meer dan 400 merken en activiteiten in 190 landen bieden we uitzonderlijke carrièremogelijkheden. Hiervoor kun je het vakgebied kiezen dat aansluit bij jouw doelen, interesses en kwaliteiten.

De mogelijke vakgebieden zijn:

Marketing

Marketing brengt prachtige producten tot leven. Bouwen aan sterke merken betekent bouwen aan relaties die generaties lang in stand kunnen blijven. Consumenten overal ter wereld hebben vertrouwen in onze wereldwijde portfolio van meer dan 400 merken. Marketing is cruciaal om de behoeften van onze consumenten te begrijpen, te prikkelen en te vervullen.

Finance

Onze financiële talenten staan dicht bij het vuur en spelen een doorslaggevende rol bij alle belangrijke bedrijfsactiviteiten. Deze discipline voorziet in een objectieve prestatiemaatstaf en in de analyses die nodig zijn voor besluitvorming.

Customer Development

Customer Development (Sales) zorgt ervoor dat onze merken beschikbaar zijn voor onze consumenten en klanten overal ter wereld. Daarnaast werken onze Customer Development-teams samen met klanten om te pionieren met nieuwe producten, categorieën en concepten.

Supply Chain

Van de inkoop van grondstoffen tot het leveren van de eindproducten, een carrière in Supply Chain betekent openstaan voor de behoeften van consumenten en klanten en ervoor zorgen dat alles – van de kwaliteit van onze producten en nieuwe innovaties tot de service aan onze klanten – consistent van wereldklasse is.

Vanaf 1 oktober kun je solliciteren voor het UFLP dat start in september 2019.

SOLLICITEER HIER

De vacature sluit uiterlijk 31 oktober 2018. Let op: we kunnen de vacatures eerder sluiten als we voldoende goede aanmeldingen hebben. Meld je dus zo snel mogelijk aan!

Meer over deze onderwerpen te weten komen
Terug naar top