Unilever Future Leader Programme

De inschrijvingen voor ons Unilever Future Leader Programme (UFLP) zijn gesloten. Vanaf 1 oktober 2020 kun je weer solliciteren voor het UFLP dat start in september 2021.

NL UFLP teens

Het UFLP is een traineeship ontworpen om ambitieuze, creatieve en getalenteerde afgestudeerden te ontwikkelen tot toekomstige leiders van Unilever.

Met een portfolio van meer dan 400 merken en activiteiten in 190 landen bieden we uitzonderlijke carrièremogelijkheden. Hiervoor kun je het vakgebied kiezen dat aansluit bij jouw doelen, interesses en kwaliteiten.

De mogelijke vakgebieden zijn:

Finance

Onze financiële talenten staan dicht bij het vuur en spelen een doorslaggevende rol bij alle belangrijke bedrijfsactiviteiten. Deze discipline voorziet in een objectieve prestatiemaatstaf en in de analyses die nodig zijn voor besluitvorming.

Commercial: Customer Development

Het UFLP Customer Development (Sales) programma maakt deel uit van ons commercial traineeship. In dit traineeship wordt een combinatie gemaakt in Marketing en Klantontwikkeling (Sales), en gedurende het programma werk je aan beide functies in je rotaties.

Commercial: Marketing

Het UFLP Marketing programma maakt deel uit van onze commercial traineeship. In dit traineeship wordt een combinatie gemaakt in Marketing en Customer Development (Sales), en gedurende het programma werk je in beide functies tijdens je rotaties.

Supply Chain

Van de inkoop van grondstoffen tot het leveren van de eindproducten, een carrière in Supply Chain betekent openstaan voor de behoeften van consumenten en klanten en ervoor zorgen dat alles – van de kwaliteit van onze producten en nieuwe innovaties tot de service aan onze klanten – consistent van wereldklasse is.

Meer over deze onderwerpen te weten komen
Terug naar top

We komen graag met je in contact

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

Contacteer ons

Neem contact op met Unilever en de gespecialiseerde teams of maak wereldwijd nieuwe connecties.

Contacteer Ons