Ander nieuws

Hier vindt u nieuwsitems over Unilevers activiteiten – zowel in de Benelux als internationaal – waaronder ook artikelen over onze inspanningen op weg naar het realiseren van de doelen in ons Sustainable Living Plan.

No Results

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden voor de door u gemaakte selectie

Probeer het opnieuw door uw selecties te veranderen

#Vindwatjeleukvindt

De Johan Cruyff Foundation wil dat kinderen een sport vinden waar ze van houden

Unilever ‘CO2-positief’ tegen 2030

November 2015 – We willen fossiele brandstoffen uitbannen uit onze activiteiten en bijdragen aan het opwekken van meer hernieuwbare energie dan we verbruiken.

Van Veld tot Vork

November 2015 - In deze editie van Sustainable Living doorlopen we de weg van veld tot vork en gaan daarbij langs bij onze boeren en bij onze chefs. Want daar ligt de basis van onze producten.

Schuilt er in jou een wereldverbeteraar?

Oktober 2015 - Unilever is opnieuw een wereldwijde zoektocht gestart naar jonge pioniers die praktische en vernieuwende oplossingen hebben voor ’s werelds grootste uitdagingen op het gebied van duurzaamheid.

De Global Goals: hét moment voor actie

September 2015 - De VN heeft 17 ‘werelddoelen’ gelanceerd. Unilever ondersteunt deze doelen en brengt ze tot leven via haar merken gericht op duurzaam leven.

Duurzaam Lintje voor Paul Polman

September 2015 - “Moed”, “professionaliteit” en “doorzettingsvermogen” – de jury van het Duurzame Lintje roemt Paul Polman CEO van Unilever voor zijn jarenlange inzet op het gebied van duurzaamheid.

Oud papier zorgt voor nieuwe kansen

Juni 2015 – Unilever-medewerkster Rania Bahaa startte in Egypte een programma voor afvalvermindering én creëerde extra kansen voor gehandicapte collega’s door hergebruik van oud papier.

Terug naar top

We komen graag met je in contact

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

Contacteer ons

Neem contact op met Unilever en de gespecialiseerde teams of maak wereldwijd nieuwe connecties.

Contacteer Ons