Persberichten

Hier zijn door Unilever uitgegeven persberichten gerelateerd aan Belgi├ź of aan de Benelux te vinden.

No Results

Sorry, no results were found for the selection you have made.

Please try again by changing your selection.

Hoe we helpen een eerlijker en inclusievere samenleving te creëren

Londen, 21 januari 2021. Unilever kondigde vandaag een uitgebreide reeks toezeggingen en acties aan om bij te dragen aan een evenwichtigere en sterker op integratie gerichte samenleving. Hiertoe verhoogt het bedrijf de levensstandaard in zijn hele waardeketen, creëert het kansen aan de hand van inclusiviteit en bereid het mensen voor op de toekomst van het werk.

Unilever stelt ambitieuze doelen van voeding in de toekomst

Unilever stelt een omzetdoelstelling van EUR 1 miljard voor plantaardige vleesvervangers en zuivelalternatieven. Het bedrijf wil bovendien de voedselverspilling halveren en de voedingswaarden voor al haar merken verhogen. De gepresenteerde doelen maken deel uit van het nieuwe 'Future Foods' initiatief dat een gezonder en duurzamer wereldwijd voedselsysteem moet ondersteunen.

Unilever's nieuwe ambitieuze doelen voor voeding van de toekomst

Unilever stelt een omzetdoelstelling van EUR 1 miljard voor plantaardige vleesvervangers en zuivelalternatieven. Het bedrijf wil bovendien de voedselverspilling halveren en de voedingswaarden voor al haar merken verhogen. De gepresenteerde doelen maken deel uit van het nieuwe Future Foods initiatief dat een gezonder en duurzamer wereldwijd voedselsysteem moet ondersteunen.

Unilever N.V. Extraordinary General Meeting

21 September 2020 All Resolutions Approved Rotterdam, 21 September 2020 - Unilever N.V. shareholders today approved all resolutions put to the Extraordinary General Meeting. Voting was by poll on each resolution and the results are set out below.

Terug naar top

We komen graag met je in contact

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

Contacteer ons

Neem contact op met Unilever en de gespecialiseerde teams of maak wereldwijd nieuwe connecties.

Contacteer Ons