Persberichten

Hier zijn door Unilever uitgegeven persberichten gerelateerd aan België of aan de Benelux te vinden.

No Results

Sorry, no results were found for the selection you have made.

Please try again by changing your selection.

Unilever ziet dat duurzaamheid bijdraagt aan groei

Na 4 jaar Unilever Sustainable Living Plan meldt Unilever dat het Plan een steeds grotere en positieve impact heeft op haar activiteiten in termen van groei, kostenefficiëntie en veerkracht. (Bericht alleen uitgegeven in het Engels.)

Unilever breidt haar ambitie gericht op duurzaam leven uit

Unilever heeft een derde jaar van goede voortgang van het Unilever Sustainable Living Plan bekendgemaakt, alsmede haar voornemen om haar ambitie gericht op duurzaam leven verder uit te breiden om wereldwijd op een bredere schaal verandering teweeg te brengen. (Bericht alleen uitgegeven in het Engels.)

Tegen eind 2014 100% van de palmolie uit traceerbare bronnen

Unilever maakt een belangrijke stap bekend in haar streven de markt sneller op duurzame palmolie te laten overgaan: tegen eind 2014 zal 100% van de palmolie die zij wereldwijd inkoopt afkomstig zijn uit traceerbare bronnen. (Bericht alleen uitgegeven in het Engels.)

Goede voortgang USLP in de Benelux

Ook in 2012 heeft Unilever in de Benelux een belangrijke bijdrage geleverd aan het realiseren van de doelstellingen van het wereldwijde Unilever Sustainable Living Plan.

USLP helpt groei te stimuleren

Unilevers commitment om duurzame en rechtvaardige groei centraal te stellen in haar bedrijfsmodel helpt de omzet te laten stijgen en tegelijkertijd kosten en risico’s te verminderen, aldus het vandaag gepubliceerde tweede Unilever Sustainable Living Plan Progress Report. (Bericht alleen uitgegeven in het Engels.)

Één miljoen bakken huisvuil

Al in 18 landen, waaronder Nederland, heeft Unilever haar doel bereikt om geen afval meer naar de vuilstort te sturen. Unilever vervroegt haar doelstelling ‘geen afval naar vuilstort’ met 5 jaar naar 2015. (Bericht alleen uitgegeven in het Engels.)