Persberichten

Hier zijn door Unilever uitgegeven persberichten gerelateerd aan België of aan de Benelux te vinden.

No Results

Sorry, no results were found for the selection you have made.

Please try again by changing your selection.

Hoe we helpen een eerlijker en inclusievere samenleving te creëren

Londen, 21 januari 2021. Unilever kondigde vandaag een uitgebreide reeks toezeggingen en acties aan om bij te dragen aan een evenwichtigere en sterker op integratie gerichte samenleving. Hiertoe verhoogt het bedrijf de levensstandaard in zijn hele waardeketen, creëert het kansen aan de hand van inclusiviteit en bereid het mensen voor op de toekomst van het werk.

Unilever's nieuwe ambitieuze doelen voor voeding van de toekomst

Unilever stelt een omzetdoelstelling van EUR 1 miljard voor plantaardige vleesvervangers en zuivelalternatieven. Het bedrijf wil bovendien de voedselverspilling halveren en de voedingswaarden voor al haar merken verhogen. De gepresenteerde doelen maken deel uit van het nieuwe Future Foods initiatief dat een gezonder en duurzamer wereldwijd voedselsysteem moet ondersteunen.

Partnership met de Europese Vegetarische Unie

1 op 3 Europeanen wil minder vlees eten. Vleesloze dagen zijn populairder dan ooit, zo blijkt uit onderzoek, maar veel mensen missen inspiratie wat betreft vegetarische maaltijden. Via het V-label partnership met de Europese Vegetarische Unie biedt Unilever de ‘flexitarische eter’ meer variatie en inspiratie.

Unilever ziet dat duurzaamheid bijdraagt aan groei

Na 4 jaar Unilever Sustainable Living Plan meldt Unilever dat het Plan een steeds grotere en positieve impact heeft op haar activiteiten in termen van groei, kostenefficiëntie en veerkracht. (Bericht alleen uitgegeven in het Engels.)

Young leaders eager to create a brighter future

Unilever en het Cambridge Institute for Sustainability Leadership hebben de finalisten voor de Awards 2014 bekendgemaakt. Een van hen komt uit Nederland: Boyan Slat met zijn initiatief The Ocean Cleanup. (Bericht alleen uitgegeven in het Engels.)

Terug naar top

We komen graag met je in contact

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

Contacteer ons

Neem contact op met Unilever en de gespecialiseerde teams of maak wereldwijd nieuwe connecties.

Contacteer Ons