Persberichten

Hier zijn door Unilever uitgegeven persberichten gerelateerd aan België of aan de Benelux te vinden.

No Results

Sorry, no results were found for the selection you have made.

Please try again by changing your selection.

Partnership met de Europese Vegetarische Unie

1 op 3 Europeanen wil minder vlees eten. Vleesloze dagen zijn populairder dan ooit, zo blijkt uit onderzoek, maar veel mensen missen inspiratie wat betreft vegetarische maaltijden. Via het V-label partnership met de Europese Vegetarische Unie biedt Unilever de ‘flexitarische eter’ meer variatie en inspiratie.

Unilever ziet dat duurzaamheid bijdraagt aan groei

Na 4 jaar Unilever Sustainable Living Plan meldt Unilever dat het Plan een steeds grotere en positieve impact heeft op haar activiteiten in termen van groei, kostenefficiëntie en veerkracht. (Bericht alleen uitgegeven in het Engels.)

Young leaders eager to create a brighter future

Unilever en het Cambridge Institute for Sustainability Leadership hebben de finalisten voor de Awards 2014 bekendgemaakt. Een van hen komt uit Nederland: Boyan Slat met zijn initiatief The Ocean Cleanup. (Bericht alleen uitgegeven in het Engels.)

Gezocht: jonge ondernemers met duurzame ideeën

Voortbouwend op het succes van de 2013-Awards, nodigt Unilever opnieuw jonge mensen uit praktische en innovatieve oplossingen voor ’s werelds grootste uitdagingen op het gebied van duurzaamheid in te zenden voor de Unilever Sustainable Living Young Entrepreneurs Awards. (Bericht alleen uitgegeven in het Engels.)

Unilever breidt haar ambitie gericht op duurzaam leven uit

Unilever heeft een derde jaar van goede voortgang van het Unilever Sustainable Living Plan bekendgemaakt, alsmede haar voornemen om haar ambitie gericht op duurzaam leven verder uit te breiden om wereldwijd op een bredere schaal verandering teweeg te brengen. (Bericht alleen uitgegeven in het Engels.)

Terug naar top

We komen graag met je in contact

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

Contacteer ons

Neem contact op met Unilever en de gespecialiseerde teams of maak wereldwijd nieuwe connecties.

Contacteer Ons